Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais

AUTORIUS:
Dr. Oetker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
400 gramų kvietinių miltų
120 gramų sviesto
120 gramų rudojo cukraus
1 vienetas kiaušinių
4 šaukštai medaus
2 šaukšteliai malto imbiero
1 šaukštelis maltos kalendros
1 šaukštelis cinamono
1 šaukštelis dr. oetker kepimo milteliai
Papuošimui:
2 pakeliai dr. oetker glajus
1 pakelis dr. oetker glajaus pieštukai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai į dubenį supilame miltus, imbierą, kalendrą, cinamoną, cukrų, kepimo miltelius, viską sumaišome. Suplakame ir įdedame kiaušinį. Atskirame inde pakaitiname sviestą, sudedame medų. Viską sumaišome. Gautą vientisą masę išminkome ir paliekame šaldytuve 30 minučių. Tada tešl kočiojame ir formuojame norimas sausainių formas.
2.
Suformuotus sausainius dedame į kepimo skardą ir kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 10 minučių.
3.
Dekoravimo produktus dedame į karštą vandenį porai minučių, kad jie sumikštėtų. Iškeptus ir atvėsusius sausainius dekoruojame. Skanaus!
AUTORIUS: Dr. Oetker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
mamos dienos skanėstai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis