Dorada kepta orkaitėje

AUTORIUS:
Ingrida Morkūnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Dorada kepta orkaitėje
Autorius apie receptą: Tai labai lengvas ir skanus patiekalas. Tai labai lengvas ir skanus patiekalas. Ingrida Morkūnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas doradų (skrostos)
1 galva česnako
1 vienetas paprikos
5 vienetai vyšninių pomidorų
1 vienetas citrinų
1 vienetas čiobrelių šakelių
1 vienetas rozmarinų šakelių
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Papriką perpjauname į 4 dalis, vieną skiltelę česnako nulupame ir sukapojame. Atpjauname keletą griežinėlių citrinos.
2.
Išskrostą žuvį įtriname pipirais, druska. Į vidų dedame šakelę čiobrelio ir rozmarino, bei porą riekelių citrinos ir pakapoto česnako skiltelę. Viršuje padarome negilias įpjovas odoje ir pašlakstome citrinos sultimis.
3.
Žuvį dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Šalia žuvies dedame nenuluptas česnako skilteles, paprikas ir pomidoriukus.
4.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
AUTORIUS: Ingrida Morkūnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital