Dolma su balandų kruopomis ir feta

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Dolma su balandų kruopomis ir feta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g balandų kruopų
250 fetos sūrio
25 vynuogių lapų
Petražolių
Juodųjų pipirų
Raudonųjų pipirų
1 l sultinio, daržovių
Padažui:
100 ml kefyro
50 ml grietinė
2 skiltelių česnako
Petražolių
Druskos
Juodųjų pipirų
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Vynuogių lapus pamirkyti verdančiame vandenyje 10 minučių.  

Kruopas išplauti šaltame vandenyje ir sumaišyti su sūriu, prieskoniais ir petražolėmis.

Nedidelį kiekį masės dėti ant vynuogių lapo. Užlenkti apatinę lapo dalį, tuomet šonus ir vynioti iki, kol baigsis lapas.

Suktinukus sudėti į puodą vienas šalia kito. Užpilti sultiniu ir virti apie 40 minučių.

Padažui . Kefyrą sumaišyti su grietine, smulkintais česnakais, petražolėmis ir prieskoniais.

AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Raktažodžiai: balandu kruopos
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital