Dilgėlių lapų ir daržovių sultys

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Dilgėlių lapų ir daržovių sultys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 vidutinio dydžio arba 1 didelė morka;
2 gabalėliai burokėlio;
1 sauja nuplautų dilgėlių lapų.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viską sutrinti elektrine burokine tarka. Gautą masę persunkti per marlę. Suaugusiesiems išgerti stiklinę šviežiai spaustų sulčių, vaikams nuo trejų metų užteks ir pusės. Rekomenduojama jas praskiesti. Gerti mėnesį laiko kiekvieną dieną.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital