Dieviški kondensuoto pieno keksiukai

AUTORIUS:
Virginija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Dieviški kondensuoto pieno keksiukai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Patys skaniausi keksiukai, kokius tik esu ragavusi! Jų kremas tirpstantis burnoje ir tobulai kremiškas, bet keksiukai tikrai skanūs ir be jo. Puikus desertas, prie puodelio kavos ar Patys skaniausi keksiukai, kokius tik esu ragavusi! Jų kremas tirpstantis burnoje ir tobulai kremiškas, bet keksiukai tikrai skanūs ir be jo. Puikus desertas, prie puodelio kavos ar kvapnios arbatos. (...daugiau) Virginija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Papuošimui:
šiek tiek uogų
Kremui:
200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
200 gramų varškės
150 gramų kondensuoto pieno, saldinto
Tešlai:
400 gramų kondensuoto pieno, saldinto
200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
200 gramų miltų
3 vienetai kiaušinių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlai kambario temperatūros sviestą išplakite su vaniliniu cukrumi ir druska, supilkite kondensuotą pieną ir paplakite iki purumo. Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, išmaišykite. Įmuškite kiaušinius ir vėl gerai išmaišykite.
2.
Tešlą pilkite į keksiukų formeles, užpildydami 2/3 formelės. Kepkite iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 - 30 minučių. Išėmus iš orkaitės, leiskite atvėsti.
3.
Kremui varškę sutrinkite smulkintuvu arba per sietelį, dėkite kambario temperatūros sviestą, supilkite kondensuotą pieną ir viską išsukite iki vientisos masės. Jei masė skystoka, galima šiek tiek palaikyti šaldytuve ir ji labai greitai suvirtės bei galėsite ja puošti keksiukus. Jeigu norite spalvoto kremo, galite įmaišyti truputį maistinių dažų arba džiovintų braškių ar aviečių miltelių (suteiks natūraliai rausvą spalvą).
4.
Kremą dėkite į konditerinį maišelį ir dekoruokite atvėsusius keksiukus. Puoškite uogomis ir gardžiuokitės!
AUTORIUS: Virginija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Gitana
2017-06-28 14:22
Patys skaniausi keksiukai, visada kepu pagal sita recepta. Tik krema darau is maskarpones, bet reikes pabandyti sita krema, skaniai atrodo ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital