Didelis arbūzinis desertas

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Didelis arbūzinis desertas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,5 arbūzo
1 kg vaisių (vynuogių, abrikosų, slyvų)
5 v. š. želatinos
1 stiklinės cukraus
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Išimti minkštimą iš arbūzo  ir jį pertrinti per sietelį, kad neliktų kauliukų. Reikalingos bus arbūzo sultys.

Želatiną išbrinkyti nedideliame kiekyje šilto virinto vandens.

Vaisius nuplauti. Iš vynuogių išimti kauliukus. Persikus, slyvas, abrikosus supjaustyti.

Į 0,5 l karšto vandens įberti cukraus. Ten pat supilti arbūzo sultis. Šiek tiek pavirinti ir leisti atvėsti. Tada įmaišyti želatiną.

Į arbūzą sudėti pusę vaisių ir užpilti puse kiekio sirupo. Palikti šaldytuve, kol šiek tiek sustings. Tada sudėti kitą pusę.

Arbūzą supjaustyti ir mėgautis vasaros skoniu.

AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital