Dideli bulviniai blynai su varškės padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Dideli bulviniai blynai su varškės padažu
Autorius apie receptą: Tokius didelius bulvinus blynus kepdavo mano mama. Blynus paprastai pateikiu su varškės padažu ir stikline kefyro. Tokius didelius bulvinus blynus kepdavo mano mama. Blynus paprastai pateikiu su varškės padažu ir stikline kefyro. Alina, Skonio harmonija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
1 ir 1/5 kilogramo bulvių
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas miltų (galima ir be jų)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Padažui:
200 gramų varškės 9%
šiek tiek pieno
šiek tiek krapų
šiek tiek druskos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves nuskutu ir sutarkuoju (aš tarkuoju elektrine tarka). Į tarkius dedu kaušinį, druskos, pipirų, šaukštą miltų (galima ir be jų). Gerai išmaišau.
2.
Keptuvėje įkaitinu šiek tiek aliejaus, formuoju didelius blynus ir kepu juos ant mažos ugnies, gražiai apkepdama iš abiejų pusių.
3.
Padažui varškę sutrinu. Įberiu truputį druskos, truputį krapų, įpilu šiek tiek pieno. Pieno kiekiu reguliuoju padažo tirštumą.
4.
Iškeptus blynus pateikiu su varškės padažu ir stikline kefyro.
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (3)
Lina
2019-02-28 19:45
Svoguna dar i tarkius itarkuot,kvapnesni ir skanesti blynai. ATSAKYTI
Paulina
2017-06-14 09:02
Labai skanus padažiukas ATSAKYTI
gene
2017-06-14 03:15
dar sutraiskykit cesnako, bus dar skaniau ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital