Dešrelių lazanija

AUTORIUS:
Rūta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Dešrelių lazanija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
5 dešrelės
1 svogūnas
truputį čili prieskonių
4 skiltelės česnako
100 g fermentinio sūrio
1 kiaušinis
baziliko
30 g špinatų
1 v. š. petražolių
1 a. š. raudonėlio
druska
muskatas
3 v. š. pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dešreles supjaustyti gabaliukais. Špinatus, svogūnus ir petražoles susmulkinti. Sūrį sutarkuoti. Česnakus susmulkinti. Kiaušinį išvirti ir supjaustyti kubeliais. Visus ingredientus sudėti į riebalais išteptą kepimo indą, uždėti pomidorų padažo, pabarstyti prieskoniais ir sudėti tarkuotą sūrį. Kepti orkaitėje apie valandą 200 laipsnių orkaitėje.
AUTORIUS: Rūta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital