Dešrelės su traškia plutele

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Dešrelės su traškia plutele
Autorius apie receptą: Dešrelės trašioje plutelėje gali būti puikus užkandis vaikų gimtadienio šventėje ar iškyloje. Dešrelės trašioje plutelėje gali būti puikus užkandis vaikų gimtadienio šventėje ar iškyloje. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
12 vienetų dešrelių
1 stiklinė kukurūzų miltų
1 stiklinė kvietinių miltų
1 stiklinė pasukų (arba kefyro)
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
pagal skonį druskos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kukurūzų ir kvietinius miltus sumaišyti su druska ir kepimo milteliais. Įmušti kiaušinį, pilti aliejų ir pasukas. Viską sumaišyti. Tešla turi būti tirštesnė negu paprastų blynų. Tešlą supilti į indą aukštomis sienelėmis (taip bus patogu mirkyti dešreles).
2.
Nuimti dešrelių apvalkalus ir nusausinti jas popieriniu rankšluostėliu (taip geriau prikibs tešla). Į kiekvieną dešrelę įsmeigti po medinį iešmelį.
3.
Keptuvėje įkaitinkite aliejaus.
4.
Kiekvieną dešrelę merkite į tešlą. Dešreles iš visų pusių apkepkite aliejuje po 2 - 3 minutes, kol dešrelės švelniai paruduos.
5.
Iškepusias dešreles dėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad sugertų riebalų perteklių.
Patarimai:
Matavimui naudota 250 ml stiklinė.
Jeigu naudosite ilgesnes dešreles, jas tiesiog perpjaukite į keletą dalių.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital