Dešrelės purioje varškės tešloje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Dešrelės purioje varškės tešloje
Dešrelės purioje varškės tešloje
Dešrelės purioje varškės tešloje
Dešrelės purioje varškės tešloje
Dešrelės purioje varškės tešloje
Autorius apie receptą: Ne kasdien, bet kartais ir mes valgome dešreles. Nepiknaudžiaujame, ir dažniausiai renkamės nepadorotą mėsą ir kažką gaminame iš jos, taip pat pastarąją tikrai valgome ne Ne kasdien, bet kartais ir mes valgome dešreles. Nepiknaudžiaujame, ir dažniausiai renkamės nepadorotą mėsą ir kažką gaminame iš jos, taip pat pastarąją tikrai valgome ne kiekvieną dieną, o 2-3 kartus per savaitę, stengiamės mitybą paversti kiek įvairesnę. Taip pat, renkantis dešreles vaikams svarbu, rinktis aukščiausios rūšies mėsos gaminį (užrašas pieniškos,daktariška garantuoja, kad mėsa aukščiausios rūšies), be kvapiklių, skonio stipriklių, dažiklių, druskos ne daugiau kaip 1,7 g/100 , cukrų ne daugiau kaip 3 g/100 g ir kuo mažiau riebalų lyginant su kitais produktais. Na, o dabar dalinuosi dešrelių varškės tešloje receptu. Tokias kartą susukau kai vykome į išvyką! (...daugiau) Jolanta, Zuikio receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų dešrelių (virtų)
250 gramų kvietinių miltų (pilno grūdo, apytikriai)
180 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai kefyro
1 šaukštelis kepimo miltelių
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėti varškę, įmušti kiaušinį, pilti kefyrą, berti druską ir gerai sutrinti su šakute. Tuomet suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir užminkyti tešlą. Į paruoštą masę berti dar papildomai po šaukštą miltų ir minkyti tešlą, kol ji taps tinkama kočioti.
2.
Dešreles perpjauti pusiau.
3.
Miltais pabarstyti stalviršį, dėti tešlą ir iškočioti. Tešlą supjaustyti plonomis juostelėmis. Viena juostele apsukti kiekvieną dešrelės gabalėlį.
4.
Dešreles galima kepti karšto oro gruzdintuvėje patepus tešlą aliejumi arba įkaitintoje keptuvėje su aliejumi iki kol tešla išsipučia ir apskrunda.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital