Dešrainis su šonine, pupelėmis ir čederio sūriu

AUTORIUS:
Ant grotelių
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Dešrainis su šonine, pupelėmis ir čederio sūriu
Dešrainis su šonine, pupelėmis ir čederio sūriu
Dešrainis su šonine, pupelėmis ir čederio sūriu
Dešrainis su šonine, pupelėmis ir čederio sūriu
Dešrainis su šonine, pupelėmis ir čederio sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai dešrelių (kepamųjų virtų, naudojau „Biovela su saulėje džiovintais pomidorais)
4 vienetai dešrainių bandelių (naudojau „Gardėsio“ STREET FOOD)
8 šaukštai konservuotų pupelių (pomidorų padaže, naudojau „Globus“)
4 gabalėliai čederio sūrio
4 riekelės šoninė
1 vienetas svogūnų (nedidelio, smulkinto)
Padažui:
4 šaukštai mėsainių padažo (naudojau „Hellmans“)
4 šaukšteliai garstyčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ant gerai įkaitintos keptuvės pakepkite rūkytą šoninę. Kepkite tol, kol riekelės gerai apskrus ir sukietės. Taip pat toje pačioje keptuvėje arba grilyje apkepkite dešreles bei bandeles.
2.
Ant bandelės tepkite garstyčių. Į bandelę įdėkite riekelę čederio sūrio. Ant viršaus dėkite dešrelę, porą šaukštų konservuotų pupelių, šaukštą mėsainių padažo ir pabarstykite smulkintais baltaisiais svogūnais.
3.
Dešrainį įdėkite į gerai įkaitintą orkaitę ar uždaromą grilį, kol čederio sūris lengvai pasilydys ir pupelės sušils.
RECEPTO DRAUGAS: Ant grotelių
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital