Skanieji dešrainiai su sūriu

AUTORIUS:
Urtė Dervynas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Skanieji dešrainiai su sūriu
Autorius apie receptą: Kartais taip norisi valgyti, o taip nėra laiko gaminimui. Tokiu atveju, puiki idėja – pasigaminti dešrainį. Siūlome net du dešrainių receptus – nebus lengva išsirinkti, Kartais taip norisi valgyti, o taip nėra laiko gaminimui. Tokiu atveju, puiki idėja – pasigaminti dešrainį. Siūlome net du dešrainių receptus – nebus lengva išsirinkti, kuris skanesnis! (...daugiau) Urtė Dervynas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Pirmas variantas:
5 vienetai rūkytų dešrelių
5 vienetai dešrainių bandelių
50 gramų sviesto
2 vienetai marinuotų agurkų
2 vienetai rausvųjų svogūnų
5 šaukšteliai lydyto sūrio (naudojau VILVI Memel blue)
1 šlakelis aliejaus
1 šaukštelis cukraus
pagal skonį druskos
pagal skonį kalendros
Antras variantas:
5 vienetai dešrelių (pieniškų)
5 vienetai dešrainių bandelių (pieniškų)
2 vienetai svogūnų (karamelizuotų)
pagal skonį lydyto sūrio (naudojau VILVI Memel blue )
pagal skonį svogūnų dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pirmam dešrainių variantui pirmiausia pasikaramelizuokite svogūnus. Juos supjaustykite ir dėkite į keptuvę su trupučiu aliejaus, tuomet dėkite sviesto, berkite truputį cukraus ir druskos. Troškinkite juos lėtai, kol svogūnai sukris ir karamelizuosis.
2.
Dešreles kepkite įkaitintoje iki 180 C laipsnių orkaitėje (galite kepti ir grilyje) ir pakepkite kelias minutes, kol ji pradės skaniai skleistis. Bandeles įpjaukite išilgai pusiau (tik ne iki galo) ir sudėkite į orkaitę, pašildykite 2 min. Galite šildyti ir grilyje.
3.
Traukite bandelę, tepkite VILVI Memel blue lydytą sūrį su mėlynaisiais pelėsiais, dėkite dešrelę, pjaustytus agurkus, karamelizuotus svogūnus, kalendros ir dar lydyto sūrio ant viršaus.
4.
Antram dešrainių variantui dešreles dėkite į įkaitintą iki 180 C laipsnių orkaitę (galite kepti ir grilyje). Bandeles įpjaukite išilgai pusiau (tik ne iki galo) ir po kelių minučių įdėkite į orkaitę ir pašildykite.
5.
Ant bandelių tepkite VILVI Memel blue lydyto sūrio su mėlynaisiais pelėsiais, dėkite karamelizuotus svogūnus ir pabarstykite traškiais svogūnėliais. Papildomai galima pagardinti VILVI Memel Blue sūriu su mėlynaisiais pelėsiais.
6.
Šalia taip pat galite patiekti raudonojo kopūsto, morkų salotų su majonezu, trupučiu garstyčių, druskos, pipirų bei kalendros.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital