Desertinis varškės sūris su persikais ir braškėmis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Desertinis varškės sūris su persikais ir braškėmis
Desertinis varškės sūris su persikais ir braškėmis
Desertinis varškės sūris su persikais ir braškėmis
Autorius apie receptą: Nesudėtinga, greita ir be galo skanu. Nesudėtinga, greita ir be galo skanu. Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
700 gramų varškės (naudojau naminę)
150 gramų cukraus (arba pagal skonį)
800 gramų konservuotų persikų (1 didesnės skardinės)
80 mililitrų vandens
2 saujos braškių
40 gramų želatinos
1 šaukštelis apelsino žievelės (tarkuotos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į varškę sudėti cukrų ir skystį nuo persikų, viską išmaišyti ir sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės, kad nebūtų gumuliukų.
2.
Želatiną užpilti vandeniu, palikti išbrinkti 15 minučių. Vėliau pakaitinti garų vonelėje, kad visiškai ištirptų ir palikti atvėsti.
3.
Į varškės masę ploną srovele supilti želatiną, įmaišyti tarkuotą apelsino žievelę, sudėti nedideliais kubeliais pjausytas braškės ir persikus.
4.
Sudėti gautą masę į kokosų aliejumi išteptą formą ir palikti šaldytuve per naktį sustingti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital