Desertinis varškės sūris su maskarpone ir želė

AUTORIUS:
Živilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Desertinis varškės sūris su maskarpone ir želė
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Puikus vasaros desertas - nesudėtingai paruošiamas, gaivus ir labai skanus. Puikus vasaros desertas - nesudėtingai paruošiamas, gaivus ir labai skanus. Živilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
300 gramų varškės
200 gramų maskarponės sūrio
200 gramų kondensuoto pieno, saldinto
150 mililitrų pieno
20 gramų želatinos
pagal poreikį želės (naudojau 3 skirtingų skonių po pusę pakelio)
1 šaukštas aguonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pirmiausia reikia pasiruošti želė. Į tris dubenėlius suberti želė - į vieną dubenėlį berti kivių, į antrą berti apelsinų ir į trečią suberti aviečių skonio želė. Į kiekvieną dubenį įpilti po 150 ml vandens ir išmaišyti. Atidėti atvėsti, o tuomet laikyti šaltoje vietoje iki kol sustings.
2.
Kai želė sustingsta, ją supjaustyti nedideliais gabaliukais. Kiek želė norite naudoti galite pasirinkti pagal savo skonį.
3.
Į dubenį suberti želatiną, supilti pieną ir palikti 15 min iki kol išbrinks. Tuomet pašildyti, kad ištirptų. Labai svarbu neužvirti.
4.
Į dubenį dėti varškę, maskarponės sūrį, kondensuotą pieną ir išmaišyti elektriniu plaktuvu iki vientisos, purios masės. Tuomet supilti želatiną, aguonas ir dar kartą gerai išmaišyti.
5.
Į dubenį su varškės mase sudėti paruoštą želę ir švelniai išmaišyti.
6.
Į formą (naudojau silikoninę) sudėti paruoštą masę, padėti į šaldytuvą ir palaikyti bent 2 valandas iki kol sutvirtės. Tuomet perdėkite į lėkštę, pjaustykite ir tiekite.
Patarimai:
Jei norite, galite forma aptepti sviestu prieš pilant varškės masę.
Jei mėgstate, galite naudoti ir vaisius ar uogas, tik netiks švieži kiviai, mangai ir ananasai.
AUTORIUS: Živilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital