Desertinis manų apkepas

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Desertinis manų apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
750 ml pieno
150 g manų kruopų
1 kiaušinis
1 a. š. druskos
5 v. š. cukraus
80 g sviesto
4 obuoliai
2 a. š. cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pieną užvirinkite, suberkite manų kruopas ir virkite 5 min. Kiaušinį ištrinkite su druska, puse nurodyto cukraus kiekio, 50 g sviesto ir sumaišykite su manų koše. Pusę masės sukrėskite į sviestu išteptą kepimo indą. Ant tešlos paskleiskite stambiai sutarkuotus nuluptus obuolius, apibarstykite cinamonu, likusiu cukrumi. Ant obuolių sudėkite antrąjį košės sluoksnį bei likusius sviesto gabaliukus. Kepkite iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Valgykite su saldžiarūgšte uogiene. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Janina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital