Desertinė varškė su želės gabaliukais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Desertinė varškė su želės gabaliukais
Desertinė varškė su želės gabaliukais
Desertinė varškė su želės gabaliukais
Autorius apie receptą: Paprasti ir nereikalaujantys jokių įmantrybių, lengvi ir paprasti desertai – mėgstamiausi mano šeimos. Taip, kaip ir ši desertinė varškė. Paprasti ir nereikalaujantys jokių įmantrybių, lengvi ir paprasti desertai – mėgstamiausi mano šeimos. Taip, kaip ir ši desertinė varškė. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų varškės
200 mililitrų grietinėlės
150 mililitrų pieno
154 gramai želės (kelių skonių, 2 pakelių)
3 šaukštai cukraus
2 šaukštai želatinos
2 šaukštai aguonų
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Želė užpilame karštu vandeniu pagal instrukciją ant pakelio. Gerai išmaišome, kad ištirptų visi milteliai ir paliekame stingti. Pagal kiekį užtenka ir vieno skonio želė, bet man gražiau, kaip varškėje būna skirtingų spalvų gabalėliai. Sustingusią želę supjaustau nedideliais kubeliais.
2.
Želatiną užpilame pienu ir paliekame brinkti 10 min. Vėliau ją pašildome garų vonelėje, kol ištirps (neužvirinti!), paliekame šiek tiek atvėsti.
3.
Grietinėlę išplakame iki standžių putų.
4.
Varškę ištriname su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki vientisos konsistencijos masės.
5.
Aguonas nuplikome, įmaišome į varškės masę.
6.
Į varškės masę įmaišome grietinėlę. Atsargiai išmaišome. Suberiame želė gabalėlius. Silpna srovele, maišant, supilame želatiną į varškės masę. Greitai išmaišome ir pilame į norimą formą.
7.
Dedame stingti į šaldytuvą bent kelioms valandoms.
Patarimai:
Aš ruošiu 3 – 4 skirtingų skonių želė. Sustingusią želę supjaustau nedideliais kubeliais ir desertui gaminti naudoju apie 3 saujas skirtingų želė gabalėlių, likusią želė vaikai mielai suvalgo.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital