Desertas su sausainukais

AUTORIUS:
Laima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Desertas su sausainukais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 mililitrų grietinėlės (plakamoji)
100 gramų sausainių (SELGA NATURE )
1 šaukštas šokolado (juodas, tarkuotas)
3 šaukštai cukraus pudros
100 gramų aviečių (šaldytos (šiek tiek atšilusios))
1 šaukštas romo (arba brendis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
"Selga Nature" sausainius sutrinkite iki stambesnių trupinių. Grietinėlę išplakite su cukraus pudra. Į vyno tares dėkite šiek tiek grietinėlės, sausainių trupinių, o juos apšlakstykite trupučiu romo, tada dėkite truputį aviečių ir taip sluoksniuokite, kol viską sudėsite. Viršutinį sluoksnį papuoškite avietėmis ir užbarstykite tarkuoto šokolado.

Skanaus.
AUTORIUS: Laima
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Justina
2018-01-29 16:34
Sveiki, esu naujokė virtuvėje, bet saldumynus labai mėgstu, tad nusprendžiau išmėginti šį receptą. Noriu pasiteirauti, ar skiriasi skonis, kai naudojamas romas ar brendis? Kuris tinka labiau? Šiuo metu turiu šio brendžio, kaip manot, ar jis tinkamas šiam receptui? ATSAKYTI
Vaiva
2018-01-29 17:36
Romas skonį suteikia kiek labiau subalansuotą ir subtilesnį negu brendis. Bet jeigu neturite romo, tikrai drąsiai jį galite keisti brendžiu, bus kiek kitaip, bet tikrai skanu. Taip pat vietoje romo šiame recepte tiktų amareto likeris arba marsala vynas. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital