Desertas su plakta grietinėle ir trintomis uogomis

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Porcijų skaičius: 2
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Plaktos grietinėlės desertas su uogomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 ml grietinėlės, 35 proc.
200 g juodų serbentų, trintų
Šiek tiek uogų, papuošimui
1 v. š.  cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grietinėlę išplakti su cukraus pudra iki standumo.
Stiklinėse sluoksniuoti plaktą grietinėlę, tada uogas, tada vėl grietinėlę ir taip kol baigsis ingredientai.
Papuošti uogomis.
AUTORIUS: Rita
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital