Greitas desertas su braškėmis ir varškės kremu

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Varškės desertas su braškėmis
Autorius apie receptą: Receptui galite naudoti ir paprastą varškę, petrintą per sietelį. Jei mėgstate, galite dėti smulkintų riešutų, šokolado ar ko tik norite pagal savo skonį. Labai gaivu, Receptui galite naudoti ir paprastą varškę, petrintą per sietelį. Jei mėgstate, galite dėti smulkintų riešutų, šokolado ar ko tik norite pagal savo skonį. Labai gaivu, paprasta ir greita! (...daugiau) Jurgitos receptai
Redakcijos nuomonė: Mes naudojome paprastą liesą varškę (tą iš kvadratinių pakelių), tik sutrynėme ją virtuvės kombainu (galima ir rankiniu trintuvu), jog būtų kreminės konsistencijos. Mes naudojome paprastą liesą varškę (tą iš kvadratinių pakelių), tik sutrynėme ją virtuvės kombainu (galima ir rankiniu trintuvu), jog būtų kreminės konsistencijos. Cukraus irgi dėjome šiek tiek mažiau - mums saldumui užteko viso trijų šaukštų (dviejų - į kremą ir vieno - braškėms), bet čia jau ragaukite ir koreguokite priklausomai nuo to, kaip saldžiai mėgstate. Papildomai į kremą įdėjome šaukštelį vanilės esencijos, kuri čia labai tiko. Super lengvai pagaminimas, gardus ir gaivus desertas. Tobulai tinka šiltai vasaros dienai pradžiuginti! (...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų kreminės varškės (arba rikota, mascarpone)
200 gramų braškių
200 gramų grietinėlės, 35% riebumo
100 gramų sausainių
30 gramų sviesto
pagal skonį cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sausainius pamalame smulkintuvu arba pasmulkiname buvių grūstuve iki stambių trupinių. Sumaišome su tirpintu sviestu, sudedame į stiklines, šaukšteliu paspaudžiame, kad trupiniai truputį sukibtų.
2.
Grietinėlę išplakame su šiek tiek cukraus ir citrinos rūgštimi iki standumo. Atsargiai sumaišome su varške.
3.
Braškes šiek tiek patriname, pagardindami trupučiu cukraus, jeigu norisi.
4.
Dedame ant sausainių kremo, braškių, vėl kremo ir t.t. Palaikome 1-2 val. šaldytuve. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital