Desertas

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Desertas
Desertas
Desertas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200-250 g maskarpone sūrio
200-250 g varškės
200-250 ml grietinėlės plakimui
1 pakelis grietinėlės standiklio
2-3 šaukštai cukraus pudros
12-16 vnt. biskvitinių sausainių
1 pakelis vanilinio cukraus
1-2 šaukštai cukraus pudros
300-400 g šaldytų uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Maskarponės sūrį ir varškę gerai išmaišyti su cukraus pudra. Grietinėlę išplakti su standikliu. Tada viską atsargiai išmaišyti iki vientisos masės.
Dalį šaldytų uogų atsidėti papuošimui. Likusias uogas sutrinti su cukrumi ir vanile. Tada pertrinti per smulkų sietelį, kad neliktų uogų sėklyčių.
Viską sluoksniuoti. Pirmas sutrupintas biskvitinis sausainis, po to uogos, kremas ir vėl sausainis, uogos, kremas. Viršutinį kremo sluoksnį papuošti uogytėmis. Porai valandų palikti šaldytuve, kad viskas gerai persigertų.
AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital