Degintų agurkų padažas prie mėsos

AUTORIUS:
Tomas Rimydis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Degintų agurkų padažas prie mėsos
Degintų agurkų padažas prie mėsos
Degintų agurkų padažas prie mėsos
Autorius apie receptą: Šis nesudėtingai paruošiamas, tobulai pavasariškos spalvos padažas suteiks puikų skonį kiekvienam raudonos mėsos ir paukštienos patiekalui. Šis nesudėtingai paruošiamas, tobulai pavasariškos spalvos padažas suteiks puikų skonį kiekvienam raudonos mėsos ir paukštienos patiekalui. Tomas Rimydis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 gramų agurkų
100 gramų beržų sulos (arba klevų sulos, arba vandens)
50 gramų alyvuogių aliejaus
50 gramų krapų
50 gramų petražolių
50 gramų svogūnų laiškų
20 gramų česnako
20 gramų obuolių sirupo (arba svarainių sirupo ar klevų sirupo)
20 gramų žaliųjų citrinų (arba paprastos citrinos)
1 šaukštas garstyčių (iš indelio)
1 šaukštas citrinų sulčių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Agurkai dedami į grilių ir kepami ant didelės kaitros iki pajuoduoja.
2.
Visi ingredientai sudedami į trintuvę ir sutrinama iki vientiso padažo.
3.
Paruoštas padažas pagal skonį pagardinamas druska ir pipirais.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia .
AUTORIUS: Tomas Rimydis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital