Degintas sūrio pyragas

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Degintas sūrio pyragas
Autorius apie receptą: Skonis yra tiesiog pasakiškas! Labai rekomenduoju išbandyti, nes galiu drąsiai pasakyti, kad šis pyragas taps vienu iš jūsų mėgstamiausių desertų. Skonis yra tiesiog pasakiškas! Labai rekomenduoju išbandyti, nes galiu drąsiai pasakyti, kad šis pyragas taps vienu iš jūsų mėgstamiausių desertų. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas filadelfijos sūrio
6 vienetai kiaušinių
250 gramų grietinės, 30% riebumo
250 gramų cukraus
40 gramų kvietinių miltų
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Elektriniu plakikliu išplakame kreminį sūrį su cukrumi. Plakame kelias minutes, kol ištirpsta cukrus ir nebelieka grumstelių. Toliau plakant,po vieną įmušame kiaušinius ir paplakame dar kelias minutes, kol masė taps vientisa. Supilame grietinę, vanilės ekstraktą, beriame druską ir plakame 30 sekundžių. Tolygiai užbarstome miltus ir paplakame dar 30 sekundžių, kol miltai išsimaišys.
2.
Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi taip, kad uždengtų dugną ir šonus. Supilame tešlą.
3.
Kepame 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45-50 min.
4.
Prieš valgant, leidžiame atvėsti bent 1 val, o geriausia – šaldytuve per naktį.
Patarimai:
Kepimo forma 22 cm skersmens.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital