Daugiaryžis su vištiena ir žaliais žirneliais

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Daugiaryžis su vištiena ir žaliais žirneliais
Daugiaryžis su vištiena ir žaliais žirneliais
Daugiaryžis su vištiena ir žaliais žirneliais
Autorius apie receptą: Puikus, lengvas, skanus. Puikus, lengvas, skanus. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų apvaliagrūdžių ryžių
200 gramų žaliųjų žirnelių
1 vienetas vištienos krūtinėlės (apie 200 g)
150 gramų balto vyno
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
pagal skonį prieskonių
1 litras sultinio
50 gramų sviesto
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
šiek tiek kietojo sūrio (tarkuoto, patiekiant)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Smulkiai supjaustyti svogūną ir česnaką ir apkepti ant sviesto su trupučiu alyvuogių aliejumi.
2.
Suberti ryžius ir pakepti kartu su svogūnais ir česnakais apie 1 min. Supilti vyną ir leisti išgaruoti apie 1 min. Pilti porą samčių karšto sultinio ir maišyti, kol susigers. Kartoti šį procesą tol, kol ryžiai išvirs (apie 20 min.). Jei pritrūks sultinio, įpilkite karšto vandens.
3.
Smulkiai supjaustyti vištienos krutinėlę ir apkepti ant aliejaus kitoje keptuvėje.
4.
Kai ryžiai bus beveik minkšti, sudėti vištieną ir žalius žirnelius. Troškinti, kol žirneliai bus minkšti.
5.
Pateikiant, užbarstyti kietojo sūrio.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital