Datulių lassi su cinamonu

AUTORIUS:
Viktorija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Datulių lassi su cinamonu
Autorius apie receptą: Lassi - Indijoje populiarus gėrimas, gaminamas iš natūralaus jogurto. Lassi - Indijoje populiarus gėrimas, gaminamas iš natūralaus jogurto. Viktorija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai datulių (šviežių)
100 gramų jogurto, natūralaus
0.5 stiklinės vandens (verdančio)
0.5 vieneto bananų
2 vienetai ledukų
0.5 šaukštelio malto kardamono
2 žiupsneliai malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Datules nuplaukite, pašalinkite kaulą ir užpilkite verdančiu vandeniu. Apie valandą mirkykite, kol atvės.
2.
Į kokteilių plaktuvą sudėkite bananą, ledo kubelius, datules kartu su vandeniu, jogurtą, suberkite kardamoną, kuriame jos išbrinko. Viską suplakite.
3.
Supilkite į stiklines ir apibarstykite cinamonu.
AUTORIUS: Viktorija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital