Daržovių troškinys su vištiena

AUTORIUS:
Milda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Daržovių troškinys su vištiena
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Kai orai nedžiugina pavasariška šiluma, vis dar norisi šilto, jaukaus maisto, kuris suteiktų šiuos dalykus. Šis patiekalas būtent toks - jaukus, sušildantis, be galo skanus ir Kai orai nedžiugina pavasariška šiluma, vis dar norisi šilto, jaukaus maisto, kuris suteiktų šiuos dalykus. Šis patiekalas būtent toks - jaukus, sušildantis, be galo skanus ir sotus. Jei norisi sočiau, galima dėti dar daugiau mėgstamų daržovių. Čia labai tiks morkos, brokoliai, cukinojos. (...daugiau) Milda
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištienos krūtinėlės
2 vienetai paprikos (mažesnių, naudojau raudoną ir žalią)
200 gramų pievagrybių
200 mililitrų vištienos sultinio
100 mililitrų grietinėlės, 30% riebumo
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis paprikos miltelių
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį baziliko
pagal skonį prieskonių vištienai (arba kitų mėgiamų prieskonių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną supjaustyti vidutinio dydžio gabalėliais. Pabarstyti prieskoniais vištienai. Į gilesnę keptuvę arba puodą pilti aliejų, įkaitinti, sudėti vištienos gabaliukus, apkepti iki kol gražiai apskrus, atidėti.
2.
Svogūną ir česnakus smulkiai sukapoti, papriką supjaustyti nedideliais gabaliukais. Pievagrybius supjaustyti mažesniais gabalėliais arba pusiau.
3.
Į keptuvę berti svogūną, pakepti apie 5 minutes vis pamaišant, kol pašviesės. Tuomet sudėti papriką, pievagrybius, česnaką ir pakepti apie porą minučių, supilti sultinį, grietinėlę ir pakaitinti 3 - 4 minutes. Berti druską, pipirus, raudonėlį, paprikos miltelius, išmaišyti, sudėti vištienos gabalėlius ir troškinti ant nedidelės kaitros apie 5 minutes. Prieš tiekiant pagardinti bazilikais.
AUTORIUS: Milda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital