Daržovių troškinys su vištiena

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
 Daržovių troškinys su vištiena
 Daržovių troškinys su vištiena
 Daržovių troškinys su vištiena
 Daržovių troškinys su vištiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Pagrindinė dalis:
1 didelė morka;
pusė žalios paprikos;
pusė raudonos paprikos;
100 gramų šparaginių pupelių;
pusė mažo brokolio;
4 vidutinio dydžio bulvės;
500 gramų vištienos įvairaus dydžio gabaliukų (galima ir su kauliuku);
2 šaukštai vištienos prieskonių;
2 šaukštai bulvių prieskonių;
petražolės.

Užpilas:
1 stiklinė vandens;
1 šaukštas universalių prieskonių;
4 šaukštai pomidorų padažo;
2 šaukštai alyvuogių aliejaus.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskutamos bulvės ir morka, iš paprikų išvalomos sėklos. Morka pjaustoma griežinėliais, bulvės kubeliais, paprikos juostelėmis, šparaginės pupelės perpjaunamos pusiau arba į tris dalis, brokolis priklausomai nuo savo dydžio, gali būti smulkinamas, gali būti ne.  Į troškintuvą dedame pirmiausia morkas, tada prieskoniuotą vištieną, tuomet pupeles, brokolius ir paprikas, ant viršaus viską paslepiam bulvių sluoksniu, pabarstom bulvių prieskonių. Ant viršaus pilam užpilą, pagamintą iš likusių produktų ir pabarstome smulkintomis petražolėmis. Viską troškiname orkaitėje apie 45 minutes 160-170 0C temperatūroje.
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
diana
2011-06-13 12:40
labai skanu :) ATSAKYTI
Inga
2010-12-08 09:07
gal ir skanu, bet teko troskinti 2 val ir visvien bulves ir visa kita buvo zalios ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital