Daržovių troškinys su mėsos kukuliais

AUTORIUS:
Regina R.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Daržovių troškinys su mėsos kukuliais
Daržovių troškinys su mėsos kukuliais
Daržovių troškinys su mėsos kukuliais
Daržovių troškinys su mėsos kukuliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g maltos kiaulienos
200 g maltos jautienos
500 g bulvių
1 nedidelio kopūsto
1 vidutinio dydžio cukinijos
2 nemažų svogūnų
1 didesnės morkos
po vieną geltonos, raudonos, žalios spalvos saldžiosios paprikos
1 šaukšto miltų
2 šaukštų krakmolo
4 šaukštų džiūvėsėlių
"Kotanyi" prieskonių maltai mėsai
2 kubelių vištienos sultinio
2 šaukštų pomidorų padažo
4 šaukštų Vilniaus "Ypatingojo" majonezo
1 šaukšto sviesto
1 šaukšto grietinės
1 žalių petražolių
druskos, pipirų, lauro lapelių
mažyčio gabaliuko imbiero šaknies
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuluptas bulves supjaustyti riekelėmis, apvolioti smulkintomis petražolėmis su trupučiuku druskos. Jomis iškloti indo, kuriame kepsime, dugną. Susmulkinti kopūstą, morką, vieną svogūną. Juos išmaišyti su majonezu ir masę užkloti ant bulvių sluoksnio. Cukiniją nulupti, supjaustyti ratais, išimti viduriukus, išdėlioti ant kopūstų sluoksnio
Tuomet ruošiami mėsos kukuliai. Į mėsą suberti maltos mėsos prieskonius, krakmolą, miltus. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti svieste kartu su smulkintomis petražolėmis. Baigiant kepti, įdėti šaukštą grietinės, šiek tiek druskos. Nukelti nuo ugnies ir į kepintų svogūnų masę suberti 2 šaukštus džiūvėsių, pabrinkinti bent 2 min. ir sumaišyti gautą masę su mėsa. Formuoti kukulius, pavolioti juos džiūvėsiuose ir apkepti keptuvėje nuolat ridenanat. Kukulius sudėtį į cukinijų žiedus. Ant kiekvieno kukulio užmauti po tris vis skirtingos spalvos paprikos lankelius. Tarp cukinijų žiedų uždėti petražolės lapelių. 2 litruose vandens ištirpinti 2 kubelius vištienos sultino, jame išmaišyti pomidorų padažą, jei reikia pridėti druskos, lauro lapelių, pipiro, jei mėgstate - įtarkuoti truputį imbiero. Jeigu kepimo indas be dangčio, pridengti folija. Tam tinka ir kopūsto lapai. Kepti apie 1 val. 200 laipsnių karštumo orkaitėje.
AUTORIUS: Regina R.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital