Daržovių sriuba su vištų skilveliais.

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Daržovių sriuba su vištų skilveliais.
Autorius apie receptą: Nė dienos be sriubos - toks mano šūkis! Labai mėgstu paprastas sriubas, be jokių mandrybių ir jos man kartais atstoja netgi antrą patiekalą. Šį kartą paprasta, su daug Nė dienos be sriubos - toks mano šūkis! Labai mėgstu paprastas sriubas, be jokių mandrybių ir jos man kartais atstoja netgi antrą patiekalą. Šį kartą paprasta, su daug daržovių. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 litrai vandens
500 gramų vištų skrandukų
300 gramų kopūstų
4 vienetai bulvių
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
1 pundelis salierų stiebų
1 pundelis svogūnų laiškų
4 skiltelės česnako
2 šaukštai sviesto
0.5 šaukštelio rozmarino
0.5 šaukštelio čiobrelių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Skilvelius nuvalome ir susmulkiname. Dedame į keptuvę su trupučiu aliejaus ir apkepiname.
2.
Į puodą su vandeniu dedame smulkintas bulves. Kai skilveliai apkeps, dedame į puodą, kuriame verdame sriubą, dedame smulkintą saliero kotą, smulkintą kopūstą ir verdame 20 minučių.
3.
Svogūnus, morkas, česnakus susmulkiname ir pakepiname svieste. Dedame visą šį turinį į puodą, kuriame verdama sriuba ir paverdame 5 minutes. Beriame džiovintus rozmariną, čiobrelį, druską, pipirus ir svogūno laiškus. Išmaišome ir, išjungę viryklę, paliekame 5 minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital