Daržovių sriuba su lydytu sūreliu ir mėsos kukuliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Daržovių sriuba su lydytu sūreliu ir mėsos kukuliais
Daržovių sriuba su lydytu sūreliu ir mėsos kukuliais
Daržovių sriuba su lydytu sūreliu ir mėsos kukuliais
Autorius apie receptą: Žinau tikrai yra tokių žmonių, kurie vasarą net negali pagalvoti apie sriubą. O aš ne tik galvoju, bet ir dažnai ją verdu. Ir visai nesvarbu, kad šilta už lango. Man sriuba yra Žinau tikrai yra tokių žmonių, kurie vasarą net negali pagalvoti apie sriubą. O aš ne tik galvoju, bet ir dažnai ją verdu. Ir visai nesvarbu, kad šilta už lango. Man sriuba yra maisto pagrindas. O kai dabar aplink daug skaniausių ir šviežiausių daržovių sriubą verdu su jomis. O kad būtų sočiau į draugiją dar pakviečiu ir mėsos kukulių. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai bulvių
1 vienetas cukinijų (jaunos)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1/4 vieneto kopūstų
3 šaukštai lydyto sūrelio
2 skiltelės česnako
1 sauja žaliųjų žirnelių
2 litrai vandens
2 vienetai lauro lapų
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
1 pundelis krapų
Kukuliams:
500 gramų kiaulienos faršo
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis džiovintų žolelių mišinio
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bulves supjaustome kubeliais, kopūstą ruoželiais ir suberiame į puodą.
2.
Užpilame vandeniu, įmetame lauro lapus, žiupsnį juodųjų pipirų, druskos ir užkaičiame puodą virti.
3.
Svogūną ir česnaką pasmulkiname (česnako šiek tiek pasiliekame faršui pagardinti), morką supjaustome griežinėliais, cukiniją sutarkuojame.
4.
Keptuvėje pakaitiname aliejų. Suberiame svogūną ir česnaką. Pakepiname kol pasklis nuostabus aromatas. Tada suberiame morkas ir cukiniją. Pakepiname kelias minutes. Daržoves suverčiame į sriubą.
5.
Kiaulieną pagardiname druska, pipirais, smulkintu česnaku ir žalumynais, įmušame kiaušinį. Masę gerai išmaišome. Formuojame kukuliukus ir sudedame į verdančią sriubą. Ten pat suberiame žirnelius.
6.
Paverdame apie 15 – 20 min. Įmaišome lydytą sūrelį ir smulkintus krapus. Pakaitiname iki virimo. Pilstome į dubenėlius ir skanaujame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital