Daržovių sriuba su kokosų pienu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Daržovių sriuba su kokosų pienu
Daržovių sriuba su kokosų pienu
Daržovių sriuba su kokosų pienu
Autorius apie receptą: Nustebot? Pamėginkit. Tikrai skanu. Ir palepinti save galima nors trupučiu egzotikos. Manau kokosų pieno galima pilti ir visą skardinę, bet pirmam kartui pabandžiau kiekį Nustebot? Pamėginkit. Tikrai skanu. Ir palepinti save galima nors trupučiu egzotikos. Manau kokosų pieno galima pilti ir visą skardinę, bet pirmam kartui pabandžiau kiekį sumažinti, nes neįsivaizdavau tikro skonio, bet tikrai patiko ir manau virsiu dar ne kartą. Nepaprastą sriubą ir nusprendžiau paskaninti nepaprasta druska. "Bamboo jade" rupi druska. Ji maloniai papildo įvairiausių Azijos virtuvių patiekalus arba bet kokius kiaulienos, vištienos ar jautienos patiekalus. Tai taip pat slaptasis jūros gėrybių patiekalų ingredientas. Ši druska yra natūralus, nerafinuotos jūros druskos ir organiško bambuko lapų ekstrakto derinys. Po jos subtiliu sūrumu atrasite gaivinantį bambuko saldumą. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 vieneto kopūstų
700 mililitrų vandens
4 vienetai bulvių
2 vienetai morkų
200 mililitrų kokosų pieno
100 gramų ryžių makaronų (virtų)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas citrinų
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis kario
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis citrininių pipirų
pagal skonį druskos (naudojau "Bamboo jade")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves ir morką sutarkuojame stambiais šiaudeliais. Svogūną ir česnaką pasmulkiname. Kopūstą supjaustome ruoželiais.
2.
Keptuvėje pakaitiname aliejų. Sudedame morkas, svogūną, česnaką. Pakepiname, kol daržovės šiek tiek suminkštės. Suberiame karį ir pipirus. Pakaitiname, kol paskils aromatas.
3.
Pakepintas daržoves sudedame į puodą, beriame bulves, kopūstą. Užpilame vandeniu ir kokosų pienu. Verdame apie 20 min.
4.
Kitame puode išverdame ryžius makaronus. Juos perliejame šaltu vandeniu. Išvirus sriubai makaronus sudedame į ją, įtarkuojame citrinos žievelės ir įspaudžiame sulčių. Pakaitiname sriubą iki virimo. Paskaniname druska ir ragaujame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital