Daržovių sriuba su jautiena

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Daržovių sriuba su jautiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g burokėlių
60 g šviežių kopūstų
50 g morkų
1 gabalėlis poro
1 šaukštas pomidorų padažo
1 šlakelis 3 procentų vyno acto
Žiupsnelis druskos
3 šaukštai grietinės
Pagal skonį druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų
3 šaukštai smulkintų šviežių petražolių
 
Kukulaičiams:
60 g maltos jautienos
10 g virtų ryžių
1 gabalėlis poro
0,5 kiaušinio
2 šaukštai pomidorų sulčių
2 šaukštai smulkintų petražolių
Pagal skonį druskos ir maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Maltą mėsą sumaišykite su virtais ryžiais ir smulkintais porais, įmuškite kiaušinį, supilkite pomidorų sultis, suberkite petražoles, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Iš gautos masės suformuokite graikinių riešutų dydžio kukulaičius. Puode užvirkite litrą vandens. Sudėkite kukulaičius ir virkite 20 minučių. Suberkite kubeliais pjaustytus burokėlius, smulkintus kopūstus bei porą, tarkuotas morkas ir virkite apie 10 minučių. Sukrėskite pomidorų padažą, supilkite actą, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais, smulkintomis petražolėmis ir pakaitinkite, kol užvirs. Sriubą išpilstykite į dubenėlius, paskaninkite šaukštu grietinės. Tiekite su orkaitėje keptų neluptų bulvių puselėmis.
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Rita
2011-02-22 13:06
Esu bandžiusi burokėlių ir kopūstų derinį, labai tinka kartu :) Tik as meginau su raugintais kopustais. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital