Daržovių lazanija pagal Gian Luca Demarco

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Daržovių lazanija pagal Gian Luca Demarco
Daržovių lazanija pagal Gian Luca Demarco
Daržovių lazanija pagal Gian Luca Demarco
Daržovių lazanija pagal Gian Luca Demarco
Autorius apie receptą: Sotiems ir gardiems pietums be mėsos - daržovių lazanija. Labai nesudėtinga paruošti, o sužavės kiekvieną prisėdusį prie stalo. Sotiems ir gardiems pietums be mėsos - daržovių lazanija. Labai nesudėtinga paruošti, o sužavės kiekvieną prisėdusį prie stalo. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas baklažanų (didelės)
1 vienetas cukinijų (didelės)
6 lakštai lazanijos lakštų
2 šakelės pomidorų
1 pundelis smidrų
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis muskato
pagal poreikį žirnių
pagal poreikį cukinijų žiedų
pagal poreikį sūrio (tarkuoto)
pagal poreikį parmezano sūrio
pagal poreikį mocarela sūrio
pagal poreikį ančiuvių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
Padažui:
2 litrai pieno
200 gramų sviesto
200 gramų kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Plonais griežinėliais supjaustome baklažaną ir cukiniją.
2.
Iš abiejų pusių apkepiname ant grilio.
3.
Įkaitiname alyvuogių aliejų, dedame skiltelę česnako.
4.
Įkaitus dedame ančiuvius, jiems apkepus beriame supjaustytus pomidorus bei alyvuoges. Į keptuve dedame žirnių ankštis bei supjaustytus smidrus. Nepagailime druskos ir pipirų.
5.
Daržoves atidedame į šalį ir paruošiame bešamelio padažą.
6.
Išlydome sviestą, beriame miltus ir viską išmaišome. Įpilame 2 litrus pieno ir gerai išmaišome šluotele.
7.
Pabaigoje įtarkuojame muskato riešuto bei įberiame druskos ir pipirų.
8.
Sluoksniuojame lazaniją - pilame bešamelio padažo, dedame baklažanus ir cukinijas. Ant jų - paruoštą pomidorų ir daržovių padažą. Pabarstome mocarela, tarkuotu sūriu ir parmezanu. Dedame lazanijus lakštus.
9.
Toliau sluoksniuojame, o ant viršaus uždedame cukinijų žiedų.
10.
Šauname lazaniją į įkaitintą iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame 35 minutes;
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9:30 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital