<div class="ingredients">
<h2>Ingredientai:</h2>
<p>450 g bulvių<br />
225 g morkų<br />
1 svogūno<br />
50 g saulėgrąžų aliejaus<br />
2 porų stiebų<br />
2 skiltelių česnako<br />
2 cukinijų<br />
1 stiklinės fermentinio sūrio<br />
100 g grybų<br />
Aliejaus<br />
Mairūno<br />
Raudonėlio<br />
Juodųjų pipirų<br />
Druskos</p>
</div>
<div class="recipe_make">
<h2 style="text-align: justify;">Gaminimas:</h2>
<p style="text-align: justify;"> </p>
<p style="text-align: justify;">Pasūdytame vandenyje išvirti morkas ir bulves. Iš bulvių sugrūsti košę, o morkas supjaustyti juostelėmis. Smulkintą svogūną pakepinti aliejuje, kol suminkštės. Svogūnus sumaišyti su bulvių koše, pridėti prieskonių.</p>
<p style="text-align: justify;">Porus supjaustyti žiedais, susmulkinti česnaką ir 5 minutes pakepinti įkaitintame aliejuje. Dėti griežinėliais pjaustytas cukinijas ir dar pakepinti 2 - 3 minutes.</p>
<p style="text-align: justify;">Labai trumpam dėti apkepti pievagrybius.</p>
<p style="text-align: justify;">Į kepimo skardą (pateptą riebalais) plonu sluoksniu dėti bulvių košę ir įspausti morkas. Taip dėti košę ir morkas, kol neliks. Tada dėti sluoksnį cukinijų su porais, o ant viršaus grybus ir tarkuotą sūrį.</p>
<p style="text-align: justify;">Kepti vidutinio karštumo orkaitėje, kol sūris taps tamsiai auksinės spalvos.</p>
<p> </p>
<p> </p>
</div>
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)