Darbštuolės didžkukuliai

AUTORIUS:
sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 59)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 59)
Darbštuolės didžkukuliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
2 kg bulvių
1 kiaušinis
druska
Įdarui:
500 g maltos veršienos
50 g lašinukų
1 svogūnas
1 kiaušinis
malti pipirai
druska
Padažui:
Džiovinti grybai (keletas)
Rūkyta šoninė
Svogūnas
Grietinė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus iš vakaro užmerkite, ryte išvirkite ir susmulkinkite. Pruoškite įdarą: lašinukus supjaustykite mažais kubeliais, svogūną susmulkinkite, pakepinkite su lašinukais ir ataušinkite. Tada sumaišykite su mėsos maliniu, kiaušiniu, gardinkite druska, pipirais ir pastatykite šaltai. 500 g. bulvių išvirkite su lupenomis, nulupkite ir sumalkite.Likusias bulves nuskuskite, sutarkuokite, nusunkite. Leiskite sunkai nusistovėti ir išgriebkite nuo dugno 2 - 3 šaukštus krakmolo. Sumaišykite tarkius su virtomis bulvėmis, pridėkite krakmolą, kiaušinį, pasūdykite.
Iš tešlos darykite paplotėlius, dėkite į jų vidų šaukštą įdaro ir dailiai užlyginkite.
Dėkite didžkukulius į verdantį vandenį, palaukite, kol užvirs ir jie iškils į viršų. Tuomet ugnį sumažinkite ugnį ir virkite apie 30 min. Gaminkite padažą: paspirginkite susmulkintą šoninę su svogūnais ir grybais. Kai svogūnai apkeps, krėskite grietinę ir dar pakaitinkite.
AUTORIUS: sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
simse
2011-03-29 19:15
Man patiko. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital