Daniškas obuolių pyragas

AUTORIUS:
Ela
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Daniškas obuolių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kiaušiniai
175 g cukraus pudros, plius truputį apibarstymui
0,5 arbatinio šaukštelio vanilės ekstrakto
85 g sviesto
75 ml pieno
125 g miltų
0,5 arbatinio šaukštelio cinamono
2,25 arbatinio šauktelio kepimo miltelių
2 obuoliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinti orkaitę iki 200 C laipsnių. Skardą 20 x 20 cm iškloti kepimo popieriumi. Naudojant elektrinį maišytuvą, išplakti kiaušinius su cukraus pudra bei vanilės ekstraktu. Plakti iki kol masė sutirštės ir putos (apie 5 minutes). Išlydyti sviestą, pakaitinti su kartu su pienu ir užpilti ant kiaušinių, visą laiką maišyti. Sumaišyti miltus, cinamoną bei kepimo miltelius, juos atsargiai įmaišyti į tešlą ir išplakti, kad nebūtų miltų gumbelių. Gerai sumaišytą tešlą pilti į skardą ir išlyginti. Obuolius nulupti, išsėklinti ir supjaustyti griežinėliais. Juos išdėlioti ant tešlos (jie nuskęs į dugną). Apibarstyti šaukštu cukraus ir kepti. Pakepus 10 minučių, sumažinti kaitrą iki 180 C laipsnių ir dar kepti 20 - 25 minutes, iki kol gražiai paruduos.
AUTORIUS: Ela
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital