Daniškas dešrainis Pølse su jautienos ir kiaulienos dešrele

AUTORIUS:
Ant grotelių
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Daniškas dešrainis Pølse su jautienos ir kiaulienos dešrele
Daniškas dešrainis Pølse su jautienos ir kiaulienos dešrele
Daniškas dešrainis Pølse su jautienos ir kiaulienos dešrele
Daniškas dešrainis Pølse su jautienos ir kiaulienos dešrele
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai dešrainių bandelių (naudojau „Gardėsio“ STREET FOOD)
2 vienetai dešrelių (naudojau „Biovela“ jautienos ir kiaulienos „Be jokio apvalkalo“)
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
1 žiupsnelis cukraus
Padažui:
7 vienetai marinuotų agurkų (apytikriai)
2 šaukštai majonezo
1 šaukštas graikiško jogurto
1 šaukštas kaparėlių (smulkintų, marinuotų)
1 šaukštas šalotinių svogūnų (smulkintų)
1 šaukštelis garstyčių
1 šaukštelis raugintų agurkų sunkos
1 šaukštelis tabasko padažo
0.5 šaukštelio kario prieskoniai
Kepimui:
1 šaukštelis sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Grilyje arba keptuvėje apkepkite „Biovela“ jautienos ir kiaulienos dešreles, kol šios gražiai apskrus. Taip pat keptuvėje arba grilyje lengvai pakepkite „Gardėsio“ STREET FOOD dešrainių bandeles, kol jos lengvai apskrus ir sušils.
2.
Pasigaminkite danišką padažą su garstyčiomis: sumaišykite 2 v. š. majonezo, 1 a. š. garstyčių, 1 a. š. marinuotų agurkėlių sulčių, 1 v. š. graikiško jogurto, 1 a. š. tabasco padažo, 1 v. š. smulkintų marinuotų kaparėlių, 1 v. š. smulkintų šalotinių svogūnų, 1 v. š. smulkiai pjaustytų marinuotų agurkėlių ir pusę šaukštelio kario prieskonių.
3.
Lengvai įkaitintoje keptuvėje ant gabalėlio sviesto pakepkite žiedais pjaustytą svogūną. Tam, kad jis lengviau karamelizuotųsi, pabarstykite pusę šaukštelio cukraus.
4.
Ant pakepintų „Gardėsio“ dešrainio bandelių užtepkite pagaminto padažo, dėkite apkeptą dešrelę, likusius pjaustytus agurkėlius, keptus svogūnus. Taip pat ant viršaus galite gausiai užpilti padažo – jis šio recepto akcentas.
Ant grotelių
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital