Dailūs kefyro keksiukai su rabarbarais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Kefyro keksiukai su rabarbarais
Kefyro keksiukai su rabarbarais
Kefyro keksiukai su rabarbarais
Autorius apie receptą: Tikriausiai užsikrėčiau kažkokia keksiukų manija. Bet man jie tokie gražučiai, kad vis noris naujus ir naujus kept. Tikriausiai užsikrėčiau kažkokia keksiukų manija. Bet man jie tokie gražučiai, kad vis noris naujus ir naujus kept. Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
500 gramų rabarbarų
350 gramų miltų
250 gramų cukraus (arba pagal skonį)
200 mililitrų kefyro
3 vienetai kiaušinių
120 gramų sviesto
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis apelsino žievelės (cukruotų)
šiek tiek perlinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius išplakam su cukrum. Plakant supilam išlydytą sviestą, kefyrą, apelsinų žieveles.
2.
Miltus sumaišom su kepimo milteliais ir įmaišom į tešlą, sudedam nuvalytus, 1x1 centimetro kubeliais supjaustytus rabarbarus, ir gerai išmaišom.
3.
Į keksiukų formą dedam popierines keksiukų formeles, jas pridedam tešlos. Aš užpildau popierinę pilnai, tada keksiukai gražiai iškyla, nors visur rekomenduoja dėti tik 2/3 formelės.
4.
Apibarstom perliniu cukrum ir dedam į 180 C laipsnių orkaitę, kepam 35 - 45 minutes. Ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Kristina
2019-08-18 16:24
Labai skanūs keksiukai, išbandyta ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital