Dailios slyvų rožytės - paprasčiau negu atrodo

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Slyvų rožytės rožės
Slyvų rožytės rožės
Slyvų rožytės rožės
Slyvų rožytės rožės
Autorius apie receptą: Internetą jau kuris laikas šturmuoja šaunus filmukas apie tai, kaip iškepti Internetą jau kuris laikas šturmuoja šaunus filmukas apie tai, kaip iškepti nuostabias obuolines rožes su sluoksniuota tešla. Kol dar yra slyvų, aš tokias rožytes iškepiau su slyvomis. Čia reikės kuo didesnių slyvų, o turgelyje aš užtikau slyvų gigančių, jos kaip tiko mano kepiniui. Kadangi slyvos yra kur kas minkštesnės ir lankstesnės nei obuoliai, aš jų nekaitinau, kaip Manuella tai daro su obuoliais savo klipe, ir su cintrinos sultimis aš jų irgi neapliejau, tiesiog dėjau iškart ant tešlos gabaliuko sutepto su uogiene. Uogienę galite naudoti kokią tik norite ir manau visai nebūtina jos praskiesti vandeniu.
Yspūdingas ir tuo pačiu labai paprastas desertas. Šį kart kepiau su slyvomis ir man labai patiko. Būtinai darysiu vėl, su obuoliais.
(...daugiau) Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų sluoksniuotos tešlos
3 vienetai slyvų (didesnių)
3 šaukštai uogienės (mėgstamos)
pagal poreikį sviesto (formelėms ištepti)
šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 190 C laipsnių.
2.
Slyvas perpjaukite pusiau, išimkite kaulus, supjaustykite plonais griežinėliais.
3.
Išvyniokite sluoksniuotą tešlą, supjaustykite į šešias maždaug 8 cm pločio juosteles.
4.
Uogiene patepkite viršutinę tešlos daly, išdėliokite slyvų griežinėlius, užlenkite tešlos juostelės kraštą taip, kad būtų pridengta dalis slyvų griežinėlių, susukite į rožę ir lengvai užspauskite kraštelį, kad taip ir laikytųsi.
5.
Paruoštą rožytę dėkite į sviestu pateptą keksiukų formą ir kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 minučių. Leiskite atvėsti, apiberkite cukraus pudra ir mėgaukitės.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
Hmmmm
2018-07-31 17:56
Labai gražu ir neabejoju kad skanu!!! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital