Curry Mango vištienos kukuliai su mango čatniu

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Curry Mango vištienos kukuliai su mango čatniu
Autorius apie receptą: Mėsos kukuliai - tikra klasika, kurią mėgsta visi. Tačiau ypatingai skanus kario mango padažas ir aromatingas mango čatnis minimaliomis pastangomis paprasčiausius vištienos Mėsos kukuliai - tikra klasika, kurią mėgsta visi. Tačiau ypatingai skanus kario mango padažas ir aromatingas mango čatnis minimaliomis pastangomis paprasčiausius vištienos kukulius perkelia į kitą lygį! Beje, taupant laiką čatnio galite ir negaminti, o vietoje jo kukulius patiekti su šviežio mango kubeliais. Receptas sukurtas bendradarbiaujant su maisto blogu „Ant medinės lentelės“. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Garnyrui:
1 vienetas mango vaisiaus
1 vienetas aitriosios paprikos
2 centimetrai imbiero
1 skiltelė česnako
1 šaukštas rudojo cukraus
1 šaukštas acto
1 šaukštelis sezamo sėklų (juodųjų)
pagal poreikį aliejaus
pagal poreikį druskos
pagal poreikį pipirų
Vištienai:
400 gramų maltos vištienos
3 šaukštai panko džiūvėsėlių
2 šaukštai sezamų aliejaus
1 skiltelė česnako
1 šaukštelis prieskonių mišinio (naudojome Santa Maria Kario ir mangų prieskonių mišinį)
pagal poreikį druskos
pagal poreikį pipirų
pagal poreikį svogūnų laiškų
Padažui:
250 mililitrų kokosų pieno (naudojome Santa Maria)
2 vienetai žaliųjų citrinų (išspaustų sulčių)
2 vienetai česnako
2 centimetrai imbiero
1 šaukštas sojos padažo (naudojome Santa Maria)
1 šaukštas austrių padažo (naudojome Santa Maria)
1 šaukštelis prieskonių mišinio (naudojome Santa Maria Kario ir mangų prieskonių mišinį)
pagal poreikį aliejaus
pagal poreikį druskos
pagal poreikį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Gaminame čatnį: keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame smulkintą aitriąją papriką, česnaką ir imbierą, pakepiname apie minutę. Sudedame kubeliais pjaustytą mangą, cukrų, actą, sezamus, druską, pipirus. Viską išmaišome ir kaitiname ant vidutinės ugnies apie 10 minučių. Taip paruoštą čatnį galima laikyti sandariame indelyje šaldytuve apie savaitę.
2.
Gaminame mėsos kukulius: visus kukulių ingredientus dedame į dubenį, išmaišome. Drėgnomis rankomis formuojame nedidelius kukulius, juos dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepame 180 laipsnių orkaitėje 30 min.
3.
Ruošiame padažą: keptuvėje įkaitiname aliejų, įtarkuojame česnaką, imbierą ir kepiname apie minutę. Dedame prieskonius, kokosų pieną, soją, austrių padažą, žaliosios citrinos sultis, druską ir pipirus. Maišydami pakaitiname kelias minutes.
4.
Iškepusius kukulius sumaišome su paruoštu padažu.
5.
Patiekiame su ryžiais, mangų čatniu (arba tiesiog šviežio mango gabalėliais) ir šviežiomis žolelėmis: baziliku, kalendra ar svogūnų laiškais.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital