Cukinijų pyragas

AUTORIUS:
Agneta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Cukinijų pyragas
Cukinijų pyragas
Cukinijų pyragas
Cukinijų pyragas
Cukinijų pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
300 g miltų
200 g margarino
1 kiaušinis
1 šaukštas žalumynų
0,5 šaukštelio druskos
Įdarui:
1 maža cukinija
2 dideli pomidorai
300 g varškės sūrio
100 g fermentinio sūrio
3 skiltelės česnako
bazilikai
Užpilui:
150 g grietinės
3 kiaušiniai
3 šaukštai pieno
1 šaukštas žalumynų
druska
raudonėlis
Pabarstymui:
sezamo sėklos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlai skirtus produktus sumaišykite ir išminkykite tešlą. Padėkite 30 min. į šaldytuvą. Po to, du trečdalius tešlos ištieskite į kepimo formą, padarykite aukštesnius kraštus. Cukiniją nulupkite, supjaustykite 1 cm griežinėliais, sudėkite ant ištiestos tešlos, pabarstykite kapotais bazilikais, sudėkite griežinėliais pjaustytus pomidorus ir česnakus. Ant viršaus sudėkite gabaliukais pjaustytą varškės sūrį ir fermentinį. Užpilui skirtus produktus sumaišykite ir supilkite ant pyrago. Likusią iškočiotą tešlą supjaustykite juotelėmis ir uždenkite jomis pyrago viršų. Pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje, 40-60 min. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Agneta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital