Cukinijų pica su pomidorais ir sūriu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Cukinijų pica su pomidorais ir sūriu
Cukinijų pica su pomidorais ir sūriu
Cukinijų pica su pomidorais ir sūriu
Autorius apie receptą: Kai norisi picos, bet tuo pačiu ir maitintis šiek tiek sveikiau įtraukiant daržoves, ši pica idealiai tiks. Ant viršaus galima dėti bet kokius ingredientus, kuriuos įprastai Kai norisi picos, bet tuo pačiu ir maitintis šiek tiek sveikiau įtraukiant daržoves, ši pica idealiai tiks. Ant viršaus galima dėti bet kokius ingredientus, kuriuos įprastai dėtumėt ant picos - saliamis, vištiena, kukurūzai, paprikos ir t.t. bei gardinti įvairiais padažais. (...daugiau) Laurinta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas   cukinijų  (vidutinio dydžio)
1 vienetas   kiaušinių
5 šaukštai   kvietinių miltų  (arba avižinių miltų)
pagal skonį   druskos
pagal skonį   maltų juodųjų pipirų
pagal skonį   raudonėlio
pagal skonį   prieskonių picai
pagal poreikį   alyvuogių aliejaus
Viršui:
2 vienetai   pomidorų
300 gramų   mocarela sūrio  (tarkuoto arba kito mėgstamo)
0.5 vieneto   paprikos
1 pundelis   špinatų  (arba bazilikų ar kitų žalumynų)
4 šaukštai   pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Cukiniją sutarkuoti smulkia tarka, kuo geriau išsunkti sultis.
2.
Į cukinijų masę berti miltus, mušti kiaušinį, berti prieskonius ir permaišyti. Jei masė dar skysta, įberti miltų iki kol taps gan tiršta, kabinama šaukštu.
3.
Į keptuvę pilti aliejaus, įkaitinti, dėti pusę masės (kepiau mažoje keptuvėje, tad pavyko paruošti dvi picas, bet jei kepsite didesnėje, dėkite visą masę) ir paskirstyti šaukštu per visą plotį. Uždengti dangčiu ir pakepti apie 6 - 8 minutes iki kol apačia apskrus. Tuomet atsargiai pakišti mentelę ir apversti.
4.
Tuomet ant iškeptos pusės dėti norimus ingredientus - tepti padažą, berti smulkintą papriką, pomidorus, pabarstyti sūriu ir kepti iki kol sūris išsilydys. Galima uždengti dangčiu, tuomet išsiskirs dar sulčių, tačiau atidengus dangtį ir dar kiek pakepus, jos išgaruos.
5.
Išimti ant lėkštės, pjaustyti ir gardžiuotis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital