Cukinijų laiveliai su mėsa ir ryžiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Cukinijų laiveliai su mėsa ir ryžiais
Cukinijų laiveliai su mėsa ir ryžiais
Cukinijų laiveliai su mėsa ir ryžiais
Autorius apie receptą: Ir koks gi cukinijų sezonas, jei nekepsiu jos įdarytos faršu? Ir koks gi cukinijų sezonas, jei nekepsiu jos įdarytos faršu? Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas cukinijų (mažos)
300 gramų kiaulienos faršo
0.5 vieneto svogūnų
30 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
2 šaukštai ryžių
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
2 skiltelės česnako (smulkintų)
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Ryžius beriame į puodą, užpilame vandeniu ir šiek tiek apverdame.
2.
Cukinijas nuplauname, perpjauname pusiau, šaukštu išskobiame vidų, suformuojant "laivelį". Pabarstome viena smulkinta česnako skiltele, žiupsniu raudonėlio ir druska.
3.
Svogūną smulkiai supjaustome.
4.
Į kiaulienos faršą dedame apvirtus ryžius, svogūną, likusį česnaką, beriame druskos, pipirų ir raudonėlio.
5.
Cukinijų puseles įdarome mėsa. Susukame į foliją. Folijos vokelius atidengiame.
6.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min. Foliją atidengiame, sūriu pabarstome cukinijų puseles ir kepame, kol sūris išsilydys.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital