Cukinijų keksiukai su citrininiu maskarponės kremu - drėgni ir skanūs

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Cukinijų keksiukai su citrininiu maskarponės kremu
Cukinijų keksiukai su citrininiu maskarponės kremu
Cukinijų keksiukai su citrininiu maskarponės kremu
Cukinijų keksiukai su citrininiu maskarponės kremu
Cukinijų keksiukai su citrininiu maskarponės kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
320 gramų cukinijų (tarkuotų, be žievelės)
250 gramų miltų
150 gramų cukraus
150 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas citrinų (reikės žievelės ir sulčių)
50 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
1 šaukštelis kepimo miltelių (nubraukto)
0.5 šaukštelio sodos (nubraukto)
Kremui:
175 gramai cukraus pudros
1 vienetas citrinų (reikės žievelės ir sulčių)
75 gramai sviesto (minkšto)
55 gramai maskarponės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Miltus, cukrų, sodą, kepimo miltelius sumaišyti kartu. Cukinijas sumaišyti su kiaušiniais, aliejumi bei 1 citrinos nutarkuota žievele ir 1/2 citrinos sultimis.
2.
Visus produktus sumaišyti tarpusavyje, galiausiai supilti pieną ir dar kartą išmaišyti. Supilti tešlą į keksiukų formeles ir kepti 175 C laipsnių orkaitėje apie 20 minučių. Iškepusius keksiukus atvėsinti.
3.
Elektriniu plakikliu išplakti minkštą sviestą, plakti apie 5 minutes, tada sudėti maskarponę, šaukštelį citrinos sulčių, nuolat maišant po šaukštą berti cukraus pudrą. Pagardinti 1 citrinos nutarkuota žievele.
4.
Supilti kremą į konditerinį švirkštą ir papuošti keksiukus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital