Cukinijų keksiukai su aguonomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 11
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Cukinijų keksiukai su aguonomis
Cukinijų keksiukai su aguonomis
Cukinijų keksiukai su aguonomis
Autorius apie receptą: Iš tikrųjų tai pyrago receptas, bet aš kepiau keksiukus, nes buvau prižadėjusi jų iškepti savo mergaitėms. Jau tikrai niekam nėra naujiena kepiniai su cukinija. Man taip pat jie Iš tikrųjų tai pyrago receptas, bet aš kepiau keksiukus, nes buvau prižadėjusi jų iškepti savo mergaitėms. Jau tikrai niekam nėra naujiena kepiniai su cukinija. Man taip pat jie labai patinka. Cukinija suteikia drėgnumo ir purumo. Iš nurodyto ingredientų kiekio iškepiau 22 keksiukus. Receptą radau "Lithuanian in the USA" tinklaraštyje . (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 11
400 gramų cukinijų
300 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
200 gramų cukraus
100 mililitrų aliejaus
50 gramų sviesto
2 šaukštai aguonų
2 šaukštai citrinų sulčių
1 vienetas citrinų (tarkuotos žievelės)
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
0.5 šaukštelio sodos
1 žiupsnelis druskos
Glajui:
100 gramų juodojo šokolado (nebūtina)
30 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Cukinijas sutarkuojame burokine tarka ir paliekame pastovėti.
2.
Kiaušinius išsukame su cukrumi, kol masė pabals ir patrigubės.
3.
Sviestą ištirpiname, atvėsiname.
4.
Į kiaušinių plakinį supilame pravėsusį sviestą, aliejų. Masę gerai išmaišome. Sodą sumaišome su citrinų sultimis ir supilame į masę. Ten pat įsijojame miltus, kepimo miltelius. Suberiame druską, aguonas, tarkuotą žievelę. Gerai išmaišome.
5.
Nuo cukinijų nupilame susidariusį skystį, įmaišome į tešlą.Tešlą pilame į keksiukų formeles.
6.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 min.
7.
Jei norisi, tirpintu šokoladu dekoruojame keksiukus. Garų vonelėje ištirpiname sviestą su šokoladu. Piešiame ornamentus arba visą keksiukų viršų tepame šokoladu. Galima pabarstyti pabarstukais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital