Greitas cukinijų ir sūrio apkepas

AUTORIUS:
Augustina Zulonė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Cukinijų ir sūrio apkepas
Cukinijų ir sūrio apkepas
Cukinijų ir sūrio apkepas
Cukinijų ir sūrio apkepas
Cukinijų ir sūrio apkepas
Autorius apie receptą: Labai skanus apkepas, kurį ypač gardu valgyti su jogurto padažiuku ir žaliomis salotomis. Skanaus! Labai skanus apkepas, kurį ypač gardu valgyti su jogurto padažiuku ir žaliomis salotomis. Skanaus! Augustina Zulonė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų cukinijų (gryno svorio)
4 vienetai kiaušinių
100 gramų miltų
100 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai aliejaus
šiek tiek penkių pipirų mišinio
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Cukinijas nuplaukite, išimkite sėklas ir burokine tarka sutarkuokite kartu su sūriu.
2.
Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais ir pakepinkite aliejuje, kol įgaus aukso spalvą.
3.
Kiaušinius labai gerai išplakite kartu su druska ir pipirų mišiniu, tada įsijokite miltus ir viską gerai išmaišykite iki vienalytės masės. Į išmaišytą masę suberkite cukinijos ir sūrio tarkius bei supilkite kepintą svogūną su visu aliejumi, ir vėl viską gerai išmaišykite. Galiausiai troškinimo indą ištepkite aliejumi ir supilkite ir išlyginkite masę.
4.
Kepkite iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
AUTORIUS: Augustina Zulonė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Jūratė
2018-10-27 12:26
Labai skanu! Tik kepant buvau uždengusi su folija 20 min. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital