Cukinijų ir baklažanų užtepėlė žiemai

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Cukinijų užtepėlė
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Puikus būdas cukinijų pasiruošti žiemai. Galima tiekti kaip padažą, garnyrą ar užtepėlę. Užtepėlę galima palikti tiesiog troškintą, tuomet ji bus su stambesniais Puikus būdas cukinijų pasiruošti žiemai. Galima tiekti kaip padažą, garnyrą ar užtepėlę. Užtepėlę galima palikti tiesiog troškintą, tuomet ji bus su stambesniais gabaliukais, o galima sutrinti iki vientisos masės - kaip labiau patinka. (...daugiau) Simona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vienetas cukinijų (jaunos)
1 vienetas baklažanų
1 vienetas paprikos
1 vienetas svogūnų
1 vienetas obuolių
1 vienetas citrinų
4 skiltelės česnako
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis druskos (arba pagal skonį)
1/4 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Cukiniją, papriką ir baklažaną supjaustyti kubeliais, pasūdyti. Palikti pastovėti 20 minučių ir nupilti susidariusį skystį.
2.
Svogūną, česnakus ir obuolį susmulkinti.
3.
Puode įkaitinti aliejų sudėti visas smulkintas daržoves ir obuolį. Patroškinti 20 minučių, pagardinti prieskoniais., berti cukrų ir įspausti citrinos sultis. Galima sutrinti iki vientisos masės, jei trinsite, po to pakartotinai užvirinkite.
4.
Sudėti į iškaitintus stiklainius, užsukti steriliais dangteliais. Sustatyti dangteliais žemyn, užkloti pūkine striuke ir palikti visiškai atvėsti. Atvėsusią laikyti šaldytuve.
AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis