Cukinijų blyneliai su kietuoju sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Cukinijų blyneliai su kietuoju sūriu
Cukinijų blyneliai su kietuoju sūriu
Cukinijų blyneliai su kietuoju sūriu
Autorius apie receptą: Šie blyneliai pavyksta minkštučiai, lengvučiai, malonios tekstūros. Buvo be galo skanu jais pasilepinti. Šie blyneliai pavyksta minkštučiai, lengvučiai, malonios tekstūros. Buvo be galo skanu jais pasilepinti. Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
260 gramų cukinijų
1 vienetas kiaušinių
30 gramų kietojo sūrio (Parmezano, Džiugo ar kito)
2 šaukštai miltų
1 žiupsnelis krapų (šviežių)
šiek tiek druskos
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Cukiniją sutarkuokite burokine tarka ir nuspauskite vandens perteklių.
2.
Sumaišykite su plaktu kiaušiniu, miltais, tarkuotu sūriu, krapais ir pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais.
3.
Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir bus iškepę.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital