Cukinijų blynai su feta orkaitėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Cukinijų blynai su feta orkaitėje
Cukinijų blynai su feta orkaitėje
Cukinijų blynai su feta orkaitėje
Autorius apie receptą: Jeigu man reikėtų išrinkti savo mylimiausią daržovę, vienareikšmiškai ja taptų cukinija. Man ji labai patinka, aš ją mėgstu ir su ja daug gaminu. Tiesa, yra vienas labai Jeigu man reikėtų išrinkti savo mylimiausią daržovę, vienareikšmiškai ja taptų cukinija. Man ji labai patinka, aš ją mėgstu ir su ja daug gaminu. Tiesa, yra vienas labai svarbus dalykas, aš mėgstu tik mažas mažutėles cukinijas. Tikiu ir žinau, kad kuo jaunesnė ir mažesnė cukinija, tuo ji skanesnė ir joje daugiau vitaminų ir mineralinių medžiagų. O jei jau kalbėti apie blynus, štai šie su mažai riebalų, nes kepti orkaitėje. Man skanu kepti blynai ir ant keptuvės, bet šitie tokie kitokie, lyg paplotėliai. O padažas labai gardus ir puikiai tinka blynams padažyti. Iš nurodyto ingredientų kiekio iškepsite 6 blynus. Receptą radau Sulieknek.lt svetainėje . (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas cukinijų (jaunos)
200 gramų fetos sūrio
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
5 šaukštai migdolų miltų
1 sauja laiškinių česnakų (smulkintų)
1 šaukštas aliejaus
Padažui:
200 mililitrų graikiško jogurto
2 vienetai agurkų
3 skiltelės česnako (smulkintų)
1 pundelis krapų (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Cukiniją sutarkuojame burokine tarka, pabarstome druska ir paliekame 20 min pastovėti. Nuspaudžiame išsiskyrusį skystį.
2.
Svogūną pasmulkiname ir pakepiname keptuvėje su aliejumi, kol svogūnas šiek tiek suminkštės.
3.
Į cukinijų masę įmušame kiaušinį, sudedame fetos sūrį, kepintus svogūnus, smulkintą laiškinį česnaką, suberiame miltus. Masę gerai išmaišome. Šaukštu dedame masės ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
4.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 min.
5.
Padažui agurkus sutarkuojame tarka. Nuspaudžiame skystį nuo agurkų. Įmaišome smulkintas česnako skilteles, krapus, jogurtą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital