Cukinijų apkepas

AUTORIUS:
Nomeda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Cukinijų apkepas
Cukinijų apkepas
Cukinijų apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 nedidelės cukinijos (apie 1 kg)
2 šaukštai miltų
4 šaukštai rikota varškės
4 šaukštai sutarkuoto parmezano sūrio
200 g konservuotų kukurūzų
100 g sojų pupelių
2 kiaušiniai
2 šaukštai susmulkintų šviežių krapų, petražolių
Druskos ir pipirų pagal skonį
1 česnako skiltelė
2 šaukštai sviesto arba alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Cukinijas sutarkuoti ir išmaišyti su miltais, prieskoniais, varške, kukurūzais, pupelėmis, išplaktais kiaušiniais, žalymynais, česnaku ir alyvuogių aliejumi.
Kepiau moliniame inde 200 laipsnių orkaitėje 40 min.
Po to viršų pabarsčiau sutarkuotu parmezano sūriu ir grąžinau į orkaitę dar 5-10 minučių. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Nomeda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital