Cukinijų vafliai su rūkyta lašiša

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Cukinijų vafliai su rūkyta lašiša
Cukinijų vafliai su rūkyta lašiša
Cukinijų vafliai su rūkyta lašiša
Cukinijų vafliai su rūkyta lašiša
Autorius apie receptą: Puikaus skonio. Tinka ir pusryčiams, ir pietums. Puikaus skonio. Tinka ir pusryčiams, ir pietums. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai cukinijų (jaunų, nedidelių)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų čederio sūrio (ar kitokio mėgiamo sūrio)
3 šaukštai kvietinių miltų
1 saujelė žalumynų (smulkintų)
50 gramų sviesto (tirpinto)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Patiekiant:
pagal poreikį šaltai rūkytos lašišos (ar sūdytos, arba upėtakio )
pagal poreikį tepamo varškės sūrelio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
2 nedidelio dydžio cukinijas sutarkuoti ir nusunkti susidariusį skystį.
2.
Į cukinijų tarkius įmušti kiaušinius, suberti miltus, tarkuotą sūrį, supilti ištirpintą atvėsusį sviestą ir pagardinti prieskoniais. Išmaišyti.
3.
Kepti vaflių keptuvėje, kaip įprastus vaflius. Dėti masės, atsargiai paskleisti ir uždaryti keptuvę. Kepkite, kol gražiai apskrus (kiekviena vaflių keptuvė kepa skirtingai). Iškeptus vaflius atsargiai išimti mentele.
4.
Pateikti su rūkyta ar sūdyta lašiša arba upėtakio filė ir varškės užtepėle.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital